onsdag 5 januari 2011

Metallutmaningen.

Scrappa Loss har just nu en dubbelutmaning. Man ska tolka Linas vackra skiss och ha med minst en metall sak. Jag ville ha fram den murriga, mysiga stämning som man befinner sig i när man går på Jul på Liseberg (titeln syns bättre live). Dessutom ville jag hylla de spanska våfflorna Churros som man inte får missa när man är där! (med kanel/ socker, chokladsås och mjukglass). Jag har använt Inkidos papper och metallbrads. Papperslommor från Reprint. Metall blommor från Kort & Godt. Blomblad från Prima.

3 kommentarer:

  1. Oooo, vad mysigt! Jag har missat churros :-(
    Tack för bidraget! :-)

    SvaraRadera
  2. Tjusigt Camilla!Tack för att du är med och tolkar min skiss med ditt fina bidrag kram kram Lina

    SvaraRadera
  3. Info och prissättning
    BCHH Sovereign replika klockor är byggd på beställning, vilket innebär att mycket av det som visas här kan anpassas och anpassas rolex kopior efter köparens önskemål. Priset för BCHH Sovereign i 904L stål är
    $ 12.900
    även om de första klockor kopior 10 bitarna kommer att ges ett föredraget pris på
    $ 9900
    ; priset i platina rolex klocka kopia är
    $ 18.900
    . För att beställa, kontakta bara concierge@bchh.ch direkt. Du kan lära dig mer fake rolex på bchh.ch.

    Sponsrade inlägg är en form av reklam som gör det möjligt för sponsorer att dela användbara nyheter, meddelanden fake Rolex och erbjudanden till aBlogtoWatch-läsare på ett sätt som traditionell visningsreklam ofta inte är rolex replica bäst lämpad för. Alla sponsrade inlägg omfattas av redaktionella riktlinjer med avsikt att de erbjuder rolex kopia läsarna användbara nyheter, kampanjer eller berättelser. Synpunkter och åsikter som replika klockor uttrycks i sponsrade inlägg är annonsörens och inte nödvändigtvis synpunkter från aBlogtoWatch eller dess fake rolex författare.

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!