lördag 8 januari 2011

Januariutmaningen.

Scrap & Hobby har börjat med att ha en tävling varje månad. Gissa om jag ska vara med? (Priset är från Inkido denna månaden). Självklart! Dessutom var det en Lina-skiss och dem kan jag bara inte hålla mig ifrån. Så här kommer mitt bidrag. Bakrundspappret är Inkido, blommorna är Prima och Kordt & Godt, bokstäverna är från StickerCorner.com och flaggorna är klippta ur gammalt spillpapper. Kantstansen är från Creativ Company. Jag stansade på en bit av det rosa pappret jag skar av och distressade med Worn Lipstick.
Jag sydde fast flaggorna med symaskinen och gjorde doddling runt kanten med den samma. Jag hade inte planerat det från början och det fick jag bittert ångra. Symaskinsnålen blev kletig av den dubbelhäftande tejpen och övertråden krullade sig och slets av. Jag räknade inte hur många gånger det hände men efter många gångers avtorkande av nålen och om trädning lovade jag mig själv att planera för maskinsömnad i fortsättningen. Dessutom fastnar klistret i hålet på symaskinsnålen så det får jag peta ut med en knappnål, annars får jag inte in tråden!

6 kommentarer:

 1. Vilket fint kort! Blommigt och somrigt i denna trista kyla!Fint att vimpeln oxå var i blopapper!Lycka till du oxå!!

  SvaraRadera
 2. Oj va sommrigt å fint!
  Lycka till i tävlingen.

  SvaraRadera
 3. Härligt Camilla!! Kul att du är med och tävlar med din fina Lo...längtar efter sommaren nu!! Ledsen att jag inte sagt att man måste låta bli den dubbelhäftande tejpen när man ska använda symaskinen... Tror att jag för ett bra tag sedan berättat på S&H i ett inlägg men det var ju då och inte lätt om man inte såg. Flåt kära du! Lycka till med din ljuvligt sommriga Lo Kram Lins

  SvaraRadera
 4. Trots ditt krånglande med tråden så blev det en underbar LO

  SvaraRadera
 5. ååå vilken härlig sommar layout nu längtar jag verkligen efter lite värme:)

  SvaraRadera
 6. Så underbart somrig och "glad" layout du gjort!

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!