fredag 15 juli 2011

En randig katt...

Linapyssel och hennes yngsta son komm över till oss en dag förra sommaren för en pratstund. Sigga, Sixten och dereas klätterställning var väldigt intressanta. Inte minst när Jacob kom på att han också kunde klättra i den! Kissarna är inte vana vid barn men Jacob var så försiktig och de var jätte snälla.

Den stora röda blomman är en tygblomma från Panduor i Danmark. Den svarta en pappersblomma ur gömmorna och knappen i mitten är klädd med tyg, Make a wish" står det på den, även den från samma Panduro. Nu måste jag ut och leta filt swirlar för de här svarta var de sista, jag tycker det är fint i stället för blad till en blomma. Det randiga pappret kommer från Inkido. Katt stämpeln är från ett set från Recollections som jag köpte  i USA. Den är färglags med Firedbrick. Jag tycker att den här är lik vår tjocka katt (6kg tung), Sigge som är på översta bilden. Han är go, glá, kelig och matglad!

Glöm inte att det bara är två dagar kvar i min utlottning!

1 kommentar:

  1. Ohhh, detta minns jag som igår!!! Guuud va roligt det såg ut när katterna om än lite förvånat samsades med en randig lintott i klätterställningen! hihiihi
    Kul att se din fina Lo Camilla!
    Må så allra bäst kramar Lina

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!