måndag 1 november 2010

Dubbelt kort till tvillingar!

En kollega har fått tvillingar! De heter Moa och Isak. Jag hittade en rolig kortvikning i tidningen Scrapbooking m.m. som passade perfet till tvillingar, tycker jag. Kortet är dubbelvikt och har två fickor där jag har stoppat in ett kort i varje ficka som vi skrev en hälsning på till respektive barn. Barnen fick också varsitt mjukdjur av oss som den presentansvariga hade varit och köpt. Hon hade satt både rosa och blått band på båda eftersom vi har läst om genusrollerna och tyckte att vi inte skulle vara så steriotypa i vårt sätt att tänka, så jag spann vidare på det temat i mitt färgval. Jag älskar min nya Inkidos stjärn splatter stämpel!
När man vänder kortet har man Isaks sida. Det finns alltså inget som är fram och bak. Varje barn har en sida av kortet. Jag visste inte hur de stavade till Isak när jag tog kort på kortet så jag pangade ut både ett k och ett c och tog med till jobbet. C:et hamnade i papperskorgen. Efter mycket letande hittade jag tillslut en ballongstans. Jag har fler planer för den, jag har bara inte hunnit änn...
Här ser man kortet som ligger i fickan.

4 kommentarer:

 1. Så fiffigt!! Det där måste jag kolla in!!

  Bandet, jag lade glossy lim på bandändarna, skar ett snitt mitt i bandet med kniv, och körde sen igenom braden. Glossylimmet håller ordning på fibrerna, så att de inte fransar upp sig!

  Ha det gott!! Kram

  SvaraRadera
 2. Vad glada dom ska bli dom små gullisarna!! fiffigt med varsin sida av kortet!!! Ballongstansen är ljuvlig ju!!!
  kram kram Lina

  Tack för sällskapet i skogen idag..barnen sover som grisar!!

  SvaraRadera
 3. Så sött! Och vilken kul idé att göra var sin sida till dem!

  SvaraRadera
 4. Åh vilka söta kort du gjort! Så härliga färgkombinationer! Älskar ballonstansen! ♥ Kram Emmeli

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!