söndag 31 oktober 2010

Happy Halloween!

Kort o Mania har en bonus utmaning med Halloween alster! Halloween är inte en högtid vi firar i min familj men det är lite roligt att klä ut sig och skoja till det. Det fick jag göra på jobbet i fredags då det var Halloween disco på skolan. Jag önskar att jag fick visa er hur fina vi alla var... Eller inte fina utan hemska och läskiga! Lite bus eller godis på ringningar här hemma har det också blivit. Det här kortet är på väg till min svägerska och hennes barn i Toronto Kanada, där man firar så mycket mer. Det ligger i ett paket fullt med svenskt godis. Salt lakrits och Dumleklubbor är det de önskar sig mest, 2,5kg tror jag paketet vägde. Det mönstrade pappret vet jag inte var det kommer ifrån. Den underbara draken har den fanststiskt duktiga Dustin Pike ritat. Han har massor med freebies och bra priser på digitala stämplar. Jag har skrivit ut den här på akvarellpapper i en laserskrivare och sedan färglagt med Distresser. Spindeln är en punch från Martha Stewart.

6 kommentarer:

 1. Så morsomt Halloweenkort du har laget. Kult stempel. Butikkene har gjort en utrolig god jobb med å dra igang halloweenfeiring her, det er jo ikke vår høytid. Men uansett, i USA feirer de, og det er sikkert veldig hyggelig for din familie og få dette flotte kortet og godis! Tusen takk for at du deltar på bonusutgfordringen til Kort o mania.

  SvaraRadera
 2. så herligt kort du har laget.
  stiligt digi-stempel
  takk for at du deltar på bonus-utfordringen vår
  klem fra Benedicte
  DT - Kort o mania

  SvaraRadera
 3. Stilig halloween kort:)
  Takk for at du deltar på bonusutfordringen hos Kort O Mania.

  SvaraRadera
 4. Så herlig kort, og så flott motiv. Syns den edderkoppen var lekker også. Takk for ditt bidrag til Kort 'o' Manias bonusutfordring for Halloween. Klem.

  SvaraRadera
 5. Jätteläckert kort!!!! Bara ÄLSKAR draken, kan du inte liksom tappa den i min brevlåda eller så *fniss
  Tack för ditt bidrage till Kort o Mania!
  Kram DT-Nelle, Hobbydraken

  SvaraRadera
 6. herlige halloween kort, søtt motiv :D
  takk for at du deltar på vår bonus utfordring hos kort o mania!
  klem fra Linda s. L

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!