lördag 2 oktober 2010

Pyssel hos mamma!

Jag säger bara Hejsan Hoppsan vad morsan kan pyssla! Jag packade lite pyssel med mig för att mamma ville prova hon har sett sig om på olika bloggar och blivit biten. Känner någon igen sig månne?
Mamma ville göra ett handväsk kort så det började vi (hon) med. Här är insidan nästan färdig dekorerad.

Här är utsidan klar och mamma blev sååå nöjd och jag med, ett fantastiskt bra arbete av en nybörjar pysslare! Man kan lätt förstå var jag fått min kreativa sida. Mamma syr, stickar, virkar, knypplar, broderar, väver, bakar och lagar mat som ett proffs!
Ni glömmer väl inte att fortsätta göra rosa julkort under hela oktober och samla in pengar till Rosabandet. Själv köpte jag ett vackert virkat rosaband med en liten rosa pärla på. Mamma köpte det vanliga rosabandet och en nyckelring.

2 kommentarer:

 1. Wow, vad duktig din mamma är!!! Superfin väska, går ju inte att se att det är första gången hon gör detta!! Nu tror jag du får konkurrens minsann.

  Tack för beskrivningen, jag kanske bara har drömt att jag fått den innan, vem vet?! Ska i alla fall försöka göra en snart, kanske när jag är färdig med pågående projket, som är en hel del att bita i.

  Ha det gott, och hälsa duktiga mamma!! Kram

  SvaraRadera
 2. Men ooooo, vad du gör fint Barbro!!!
  Du ter dig som en van pysslare av bästa slag må jag säga!!!

  Hoppas ni har det lika mysigt som det ser ut!!
  kram Lina

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!