torsdag 11 november 2010

Jag har massproducerat LO´s!

Jag var på Arkivets scrappträff i lördags. Där blev den här Lo´n till. Jag lånade deras fantastiskt fina Abigail alfabete (någon som har ett till salu kanske?) och ett Websters page papper. Jag ruggade kanterna och distressade dem mad Barn door. Jag stämplade Inkidos stjärnor med samma färg här och var. Blomman vet jag inte var den kommer ifrån men bladen är Primas. Kortet är tagen av mig när vi var på Tjolöholms slott i sommras.
Det här pappret har jag haft i 1.5år... Det köpte jag på Pema mitt i skåne efter vi hade varit på Kiviks marknad och musteriet. Jag tyckte det var super fint men har inte haft bilder som det kunde passa till. Men nu slog jag till. Tack igen till Lina som tog med min på pysselkväll hos Jenny som ska ha ett tack hon med! Vilket fantastiskt mottagande jag fick och vilket fika sen! De flesta blommorna är You Do, men det kan ha smugit in sig någon mer... Jag försökte plocka upp färgerna från muffinsen i pappret. Textstämpeln fick vi i goodiebagen på Arkivet.

Min fantastiska, underbart roliga kollega är en mästare på att sy. Denna helt magiska dopklänningen har hon sytt till sin brorsdotter. Kortet på bilden är det första jag någonsin gjort (i början på maj 2010). Det skulle matcha klänningen, så jag fick med mig samma band som finns på klänningen och sedan fick fantasin fritt spelrum. Tack till Lina och Petra för er hjälp med att få till det! Pappret är från stacken Once upon a time och det som är extra roligt är att jag fick just detta papper av kollegan som sytt klänningen! Jag valde att behålla mycket av pappret orört. Jag skar bara ut utsikten i fönstret och ersatte den med fotot, la till en textruta som jag skrev ut från datorn, stämplade med Artemios textstämpel och la till två blommor som går ton i ton med vindruvorna i pappret.
På Arkivet provade jag en blompunch som var två delad. Den ena punchade ut blomman och den andra embossade. Det skulle egentligan föreställa julstjärnor men jag tyckte att de kunde funka som vitsippor också. Jag har kantstansat det naturfärgade pappret med en stan som jag köpt på Creativ company. Kanterna är sedan ditressade med Peeled paint.


Det var meningen att akrylfärgen på kanterna av pappret skulle bli som en trädstam, men det blev lite väl rött i färgen... Här har jag stöpplar vitsippor med hjälp av hålet som blir av en av blommorna på en av Tim Holtz stansar. Fågelstämpeln är Tim Holtz. Jag har droppat och skvätt Peeled paint och vatten över pappret. Jag sydde med vitt runt kanterna med symaskin.


Mammas hundar är lika gulliga mot varandra som våra katter är mot varandra. Jag inspirarades av att pappret från The pet stack var fullt av hundnamn, så jag behöll det enkelt och plockade upp alla namns färger och la som matta under bilderna och la till hundrans namn med stickers som jag fått av en annan kollega.

1 kommentar:

  1. Men Camilla vad du har skapat och gjort skäl för ditt aka...snabbscrapparen!!! Så mycket fint och jag ser en KLAR utveckling kompis!!! Lite doodling , Tim Holtz och annat som rockar!!

    Duuuu...TACK för dina FINA ord..kan säga att det kom en tår i ögat!! Du är så himla snäll och generös i dina komplimanger över mitt pysslande att du borde få ett pris bara för det!! Goaste raraste Camilla!!

    Stor kram till dig!!

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!