söndag 14 november 2010

Trippel utmaning!

Snojbi är här i min blogg och lämnar trevliga kommentarer då och då vilket jag verkligen upskattar! För en vecka sedan ungefär utmanade hon mig att delta i hennes och hennes två vänners utmaning som på går just nu. Självklart måsta jag ju anta den! Alla tre har gjort varsin skiss med vissa instruktioner till som man sak följa. Den här är Snojbis och det skulle vara ett julkort med något turkost. Det kändes helt rätt för mig eftersom jag älskar turkost! JAg valde att kombinera turkost med rött och blev väldigt nöjd med resultatet. Den ursöta ugglan är ritad av Dustin Pike. Den är målade med distresser. God jul pappret är Inkido. Det randiga är Websters page. De silvriga papperna fick jag på Arkivets pysselträff. Blommorna är hand quillade av mig.
Sedan tog jag tag i Lisa-olsis skiss. Det som var viktigt här var hängade dekoratin och band eller spets på rätt plats. Här är det samma websters page papper blandat med Graphic 45´s tuffa bjällerklan papper. Motivet är också Graphic 45, från ett papper med massa tags på som heter Christmas past. Jag dök ner i min pärllåda för att få till ett par hängade dekorationer. God jul texten är en peeloff.

Onkis skiss gjorde jag sist för här fick man välja vad man ville ha för tema så jag funderad först på att göra ett grattiskort, men nästa födelsedag ligger långt fram i tiden så det blev ett julkort i alla fall. Motivet är en freebee som jag inte kommer ihåg var jag hämtat. Även här har jag använt quillade blommor. Det blir så fint och är så enkelt. Det var jätte fina skisser att arbeta med och det finns fina priser att vinna. Man har till nästa lördag på sig så än finns det tid för er som vill vara med. Första ordet (Snojbi) är klickbart för att komma till tjejernas bloggar.

3 kommentarer:

 1. Vilka jättefina kort du har gjort.
  Jättekul att du vill vara med i våran trissutmaning.
  Lycka till
  Kram
  snojbi

  SvaraRadera
 2. Tre jättefina bidrag,
  ugglan är ju kanonsöt :)
  Kul att du vill vara med i vår utmaning.
  Ha en skön söndag // Lisa

  SvaraRadera
 3. Va roligt att du ville vara med i vår trissutmaning.
  Och dina kort är jättefina.
  Lycka till!

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!