söndag 1 maj 2011

Jag har varit i New York!

(Stadsvy från helikopterturen som vi tog.)

Vilken underbar resa det var! Jag åkte dit med en vän och kollega och vi hade fantaskistk kul.
 Vårt huvudsyfte var att göra ett studiebesök på en skola (eftersom vi båda är lärare), men vi förlängde resan med tre dagar av påsklovet och hade då tid att upptäcka och uppleva New York. Jag kan inte säga att jag är storstads älskare efter resan men jag är berörd. Det fanns så mycket att se och uppleva. Ni kommer att drunkna i New York layouter så här fram över. Jag ska bara bearbeta alla många kort och skicka dem för framkallning. Jag vågar inte tänka på hur mycket bilder det blev eftersom vi var två som fotade och vi delar med oss av bilderna till varandra.

Här är jag den lyckliga pysslaren i kassan på Michael´s, många dollar fattigare men mycket pysselsaker blev det! Jag tänkte faktiskt på er där ute också, så jag har ett litet pysselpaket att lotta ut. Med andra ord ett:

New York CANDY!

Jag lånade ut min kamera till min resekamrat i fredags så jag kan inte visa paketet än, men det fixar jag i veckan som kommer. Paketet innehåller ett stämpelset, blommor, blad och ett stickers alfabet.
Vill du vara med på utlottningen ska du maila in bild på ett valfritt alster som har med resa att göra. Jag blir extra glad om du väljer att bli följare av min blogg också, men det är inget krav. Maila till camilla_millan@hotmail.com
Jag kommer att publicera alla bidrag här men du får självklart publicera det på din egen blogg också.
Sista inläningsdag är 30 maj (min födelsedag).
Lycka till!

2 kommentarer:

 1. Vilken härlig resa du verkar ha haft.
  Klart det skulle få gå lite dollar på scrap :)

  SvaraRadera
 2. Vad härligt att få åka till NewYork.
  Klart att du måste inhandla lite pyssel.
  Jag hade handlat massor ; )
  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!