söndag 14 augusti 2011

Tvillingar igen!


En av mina kollegor och flitigaste beställare av mina kort ringde i veckan och ville ha ett kort till nyfödda tvillingar som hon är faster till. Det enda önskemål hon hade var att det skullle synas på kortet att de är blad-bebisar (svensk/ italienska) och att kortet skulle vara speciellt och unikt... Lätt tänkte jag... Jag tänkte genast på den söta kaninen som kommer från Skogstokiga och att använda den i dubbel upplaga. Men jag fick inte till det med färgerna från de båda flaggorna. Det blev bara rörigt. Men barnen heter i alla fall Felix och Felica och det tänkte jag ta med, men det blev inte heller bra. Kollegan hade sagt att namnen betyder lycka så då tog jag det i stället. Nu hade jag tänkt nog länge och kom till att tänka på en tuturial som jag sett för länge sedan och som jag gjort ett halvhjärtat försök med tidigare. Titta på nästa bild så hänger du med.


Man öppnar och upp hoppar ett helt hav av ballonger och här kunde jag använda alla fem färger som finns i de båda flaggorna!


Ballongerna sitter fästa med smala remsor av OH-plast och sitter fast i koret i ett litet veck på mitten. Ytan att skriva på är kantstansad med en stans från Creativ company och dekorerar med blomma, blad och fjäril i samma färger som ballongerna.


Kortet är klätt runt om med en hel bit papper. Jag vet inte var det kommer från. Jag satte min egen stämpel på baksidan och stämplade den på vitt papper först så att den syns ordentligt.

7 kommentarer:

 1. Det var väl fiffigt!!! Det där med ballongerna, alltså! Har aldrig sett det tidigare!

  Vilket fint kort!

  La Vikinga

  SvaraRadera
 2. Men vilken fiffig idè med ballongerna
  Fint blev det

  SvaraRadera
 3. Va snyggt du fick till det med ballongerna!
  Jättesnyggt!

  SvaraRadera
 4. Så coolt med ballongerna, jättefint!!

  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 5. Jag är ju inte så duktig med detta och ladda hem m.m. är det svårt?
  TACK för tipset!

  SvaraRadera
 6. Ett urgulligt kort, ballongerna var tufft.

  SvaraRadera
 7. Vilket fint kort. Tufft med ballongerna

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!