fredag 5 augusti 2011

Bokmärken


Min bror och hans fru är två av mina största fans! De kort jag gjort till dem står fint uppställda på en skänk i deras vardagsrum. Jag blir så glad! När vi pratade böcker för ett tag sedan (vi lånar jämt av varandra) så kom vi fram till att de inte hade några bokmärken. Så nu var det dags att ändra på det.

De var här igår och vi gjorde en utflykt till Borås. Vi var på outlet och naturligtvis i Magnoliabutiken där jag aldrig varit innan. Brorsan tyckte väl att det var sådär kul, svägerskan var lite intresserad, jag vill bosätta mig där! Ögonen gick i kors... Jag spräckte budgeten.... Jag visste att vi skulle dit innan jag började med bokmärkena, därför ville jag använda magnolias stämplar på dem.

De är stämplade på akvarellpapper för att jag skulle kunna färglägga med distresser. Jag embossade med clearpulver med olika swirlar för att få lite liv. På den översta är det en reprint swirl, och på det nedre är det Tim Holtz.


Det var en härlig dag i trevligt sällskap. De kan ju inte sova över längre, pga våra katter men vi satt ute och åt middag tillsammans inna de åkte hem vid 21 tiden. Tack till er båda!

5 kommentarer:

 1. Vilka lämpliga stämplar till bokmärken, det blev jättesnyggt!
  Ha det gott...

  SvaraRadera
 2. Vilka fina bokmärken.
  jag har inte varit hos Magnolia.
  Får nog spara massor speciellt för ett besök hos dem

  SvaraRadera
 3. Superfina bokmärken!
  Fina stämplar och härliga färger.

  SvaraRadera
 4. vilka mysiga bokmärken!

  jag såg din kommentar på scrappaloss och tänkte jag svarar här liksom där så du inte missar svaret.

  Jag har använt mig av tenseconds studios metalset:
  http://www.simonsaysstamp.com/servlet/the-23955/ten-seconds-studio-tenseconds/Detail. Men det viktigaste redskapet är embossingverktyget. Det kan du hitta hos tex pysseltagen. Kika under verktyg och embossing. Det är ett underbart scrapverktyg när du vill embossa papper, blommor, tunn metall m.m

  SvaraRadera
 5. Jättefina bokmärken! Är stämpeln med böckerna också från Magnolia?

  Kram

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!