måndag 30 augusti 2010

GRATTIS Lina!

Min älskade granne fyller år idag! Jag fnulade länge på vad jag ville ge henne. Lotten föll på en pysselförvaring. Jag letade som en tok efter fjärilsbokmärken att ha på lådorna (Lina älskar fjärilar). Tillslut fann jag ett ark på Scarp och Hobby! Runt om har jag dekuperat med olika tunna mönstrade papper i Lina färger. De är limmade med en blandning av trälim och vatten. Sedan har jag lackat ett par varv med panellack.
På baksidan gjorde jag plats för några väl valda rader.

3 kommentarer:

 1. TUSEN TUSEN TACK CAMILLA för denna underbara lilla byrå...jag bara älskar den och min förhoppning är att den ska hysa alla mina fina blommor!!
  Det var verlkigen snällt av dig och jag uppskattar det högt ska du veta!!
  Stor kram på Dig!!

  SvaraRadera
 2. Hallåj Camilla! Ja tack så jättemycket för att slit ni lagt ner för att få en sån fantastisk fin helg som vi fick.

  japp jag är oxå ordentligt seg idag kan jag säga men det går ändå och speciellt när man har helgen att leva på ett bra tag... hade önskat att det va en sån här helg oftare men det skulle väl inte funka varken praktiskt eller ekonomiskt skulle jag tro. ;)

  Vilken bra idé att skriva ut på maskeringstejp, tack för tipset. Förstod inte riktigt hur eller var du gjort det på byrån som är såååå fin! Vilken present! Förstår att hon blev överlycklig som fick den.

  Förklara gärna lite nämre om hur du menar för jag blev riktigt nyfiken!

  Så kul att träffa dig Camilla! Kram Emmeli

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för den ingående beskrivningen, nu förstår jag och yes det ska jag testa! Vilken smart idé! :D Ska bli spännande att se fler alster med den här tekniken! Jo det är nog rätt vanligt att man sparar ner bilder från nätet utan att tänka på upphovsrätten men det är väl inte så farligt... :-O eller? ;) Det beror förstås kanske på men så här känns det inte så farligt iaf.. Kram på dig! ♥

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!