lördag 1 oktober 2011


Här är ett uppslag som jag började på Nolträffen. Jag blev så inspirerad av en deltagare som gjort ett uppslag om New York och hållt det väldigt centrerat till mitten men få dekorationer, men mina bilder var för stora för att få till det så det fick bli så här. Jag lånade Tim Holtz klockstans av Scrap o Hobby för jag tyckte den passade in så bra. Jag tänkte länge på hur den skulle användas på uppslaget. Jag ville maska med den så jag började där. Då väcktes tanken om att även använda själva den utstansade delen som i och med maskningen fick färg på sig. Den ramar in min vän och kollega Linda som var med på resan. Mitten av klockan jag maskade in blev inte fin så den har jag dolt med ett kort som jag klippte ut med hjälp av den del som är mitten på klockan när man stansar ut den. Visarna visar tiden som korten är tagna. Bakfrunden är vit cardstock som jag har skvätt ner med guldfärgad akrylfärg.


På Michaels (pyssel himmeln) i New jersey köpte jag denna dekoration.


Här är klockan jag maskat in. Jag har duttat in distress ink Fired Brick och mistat med guldfärgad perfect pearl.

4 kommentarer:

 1. Va läckert!
  Du har fått till det jättebra.
  Ha en trevlig helg.

  SvaraRadera
 2. WOW! Denna LO var verkligen läcker!
  Gillar idén m klockan, att använda den både som mask o som die och med fotot i mitten! Tänk vad bra det är ibland att ngt inte riktigt går som man tänkt, då kommer man på en annan ännu bättre idé ;)
  Vet ej om jag sagt det innan (jag har iaf läst men kommer ej ihåg om jag kommenterade) men stort Grattis till kronan o utmärkelsen!

  SvaraRadera
 3. Superläcker LO! Visst är klockstansen från Tim Holtz underbar. Den har precis inhandlats så nu återfinns den i mina ägor. :)

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!