torsdag 1 september 2011

Till vår älskade Roxana!

En underbart härlig kollega gifte sig i somras. Hon är en av de mest sprudlande, glada och färgstarka personer jag känner. Hon tar tag i saker och ser bara lösningar. Hon arbetar med barn "till vardags" och har dansgrupper "på fritiden".  I morgonkväll firar vi henne med mat och dryck på ett mysigt ställe. Jag fick i uppgift att göra ett kort till henne för ett par veckor sedan. Det blev ganska snabbt klart. Men i måndags fick jag veta vad hon skulle få och presenten är så fin att vi tänkte att den måste paketeras på ett fint sätt, så då tog jag på mig att fixa en ask också. Så här blev det:


När jag tänkte färger så fick jag fram svart, rosa, grönt och gult i mitt huvud. Dessutom tyckte kollegorna att det skulle finnas musik antydning med eftersom dans och musik hör ihop. Stämpeln "Bröllop" är från Inkido som alla andra stämplar på dessa alster.


Hello Kitty och andra lite spexiga saker ligger henne varmt om hjärtat. Hade vi haft mer pengar att spendera hade hon fått en cream och rosafärgad cykel med muffins på ramen och muffinsreceptet tryckt på sadeln! På vänstra sidan är det en bit text ur sången Det vackraste.


Men nu blir det i stället en liten ask.....


Men ett iphone4 skal i!!! Bilden har vi lånat från Roxanas facebooksida. Den är så romantisk att jag nästan börjar lipa. Roxana och hennes Biggan skaffade inga vigselringar, de tatuerade sig i stället, ingen blev förvånad. Det är ju så coolt att göra sin egen grej! Roxana har taturerat in ett hänglås i gammal stil med rosa swirlar runt och Biggan har en nyckel i samma stil, underbart! Jag hade inga hänglås att dekorera med så det fick bli nyckel och nyckelhål i stället.


Här är insidan på (i) locket.


Och när man lyfter ur skalet så finns där en text till "Du är allt jag nånsin önskat", Sonja Aldén.


Jag lämnar dessa två alster som ett bidrag till Kort o Manias utmaning där man ska använda band på sitt alster.

6 kommentarer:

 1. Tjusigt Camilla och en riktigt kul läsning!! Du är en ganska stor färgklick själv hörru och trevligt sällskap som jag saknar i mitt kök!!! Hihiih Inte så lätt att bara knata över nu för tiden....men snart ses vi och jäklar i min låda va vi ska pyssla!!
  Lycka till med dina fina alster på kortmania!!
  Bjässe kramar Lina

  SvaraRadera
 2. Nydelig kort og fin boks. Lekkert pyntet!
  Hanne

  SvaraRadera
 3. Hvor er det smukt. Tak fordi du deltager hos Kort O Mania

  SvaraRadera
 4. Va romantiskt;
  va mysiga dom människorna verkar av din berättelse.

  SvaraRadera
 5. Vilka vackra gåvor! Gillar att du verkligen har tänkt till för att det ska passa till de nygifta.

  Tack för att du deltar hos Kort o Mania!
  Kram Nelle/ Hobbydraken

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!