söndag 6 juni 2010

22 tags!

De senaste veckorna har jag sysslat med att få klart alla tags som jag ska ge till mina elever och närmsta kolleger i sommarpresent. Min förhoppning är att de kommer att användas som bokmärken. Eftersom mina elever nu går ut ettan har vi arbetat mycket med läsning under året. På deras bokmärken är det djur. De med blommor är till mina kollegor med ett par undantag. Hunden längst till höger går till en kollega som nyss avslöjat att han gör hundöron i böckerna han läser för att veta var han är, men också för att han citat "Gillar när det syns att boken blivit läst". Fy på dig! Inga fler hundöron nu! Hello Kitty bokmärket brevid hunden går till kollegan som har hela sin hall full av Hello Kitty saker.
Jag fick göra två bilder förr att få med alla på bild, innan de blåste iväg i den kraftiga vind som just nu råder här.
Nedan följer mina tre favoriter.

Tack till Lina för att jag fick låna din fina stämpel med söta djur och för att jag fick prova på den ädla tekniken att embossa. Tack också till Jenny för det fina pappret som gjorde ängen till hästen.

Här tycker jag att färgkombinatione blev fin. Jag blev så glad när jag hittade hunden på ett av papprena i The Pet Stack. Jag bara älskar Tim Holtz Distress Ink Broken China!


Giraffen är så söt! Undrar vad han tänker...
2 kommentarer:

 1. Ohhh herre min jeeee...fina tags i låååånga banor....mäster taggaren!!! Hihiii
  Pst....jo duuuuu ....han heter Tim....du vet han som heter Holtz i efternammn!!!!

  Får snart köra sam pyssel!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Oooopps! Det är ändrat! Gissa om barnen blev glada? Många kramar blev det! Och ett par fina ord från föräldrar. KUL! Nu är barnen i alla fall utsläppta och jag jobbar tre dagar till. Vi borde kunna få till sampyssel snart tycker jag. Jag saknar det. Kram.

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!