onsdag 8 december 2010

Copycat!

Jag är så glad att kameran lyckades fånga båda de här bilderna! Min man har sncikrat ett mina skrivbord för tengentbordet och musen eftersom vi använder TVn som bildskärm. I bland ställer vi det ifrån oss i någon av våra två fåtöljer. Detta blir då en utmärkt kattkoja! En fleecpläd låg vid just detta tillfälle i fåtöljen så det blev extra mysigt. Sigge låg i kojan på eftermiddagen, klockan var 15.33 när jag tog kortet på honom. På kvällen samma dag (21.19) hittade jag Sixten i kojan i samm ställning som brorsan tidigare på dagen!!! Var för sig är ju korten inte så kul, men tillsammans tycker i alla fall jag att det blev hysteriskt komiskt!
Jag älskar det prickiga pappret som kommer från The Pet stack och ville behålla så mycket som möjligt av det. Bokstäverna är Prima. Kettstämpeln kommer från Panduro och jag har färglögt med distresser.
Blommorna är vanliga platta pappersblommor som jag har stämplat med en swirlstämpel i Rusty hinge och Vintage photo. Den stpra blomman är helt embossad i clear embossing pulver och de mindre bara på kanterna. Bladen har jag klippt med mönster sax och chalkat med vintage photo.

1 kommentar:

  1. Det blev en jättefin LO
    på dina fina missar :)
    Kul med "lika" foton.
    Kram

    SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!