onsdag 15 juni 2011

Epic six...

Jag köpte mig en Epic six i våras. Den funkade hur bra som helst till en början. Sedan började den med följande skärplattan att skeva och spricka. Det gick många turer innan jag fick en ny, omgjord skärmatta skickad till mig direkt från företaget i USA. Nu har jag tröttnat på den och köpt en Bis shot i stället så denna LO blir som ett minne av maskinen som lovade tungt med gav tunn utdelning. Är någon mot förmodan sugen på den, kan ni få den billig! 

Vår Sixten älskar väskor, kassar och kartonger. En av plattorna man har under det man ska skära ut passade perfekt om kudde också. Kartongen stod öppen på samma ställe i några dagar och han återkom till den flera gånger.

Eftersom kortet gick i brunt valde jag att lägga till en stark färg, det blev gult. En färg som jag inte använder mycket. Alla gula blommor , utom den "fluffiga" i köpta i USA, den ör Kort & Godt.

Mina älskade fåglar frpn Stickercorner.com passade perfekt eftersom de är både bruna och gula!

5 kommentarer:

 1. Åhh vad det är tråkigt när saker och ting inte funkar som man förväntar sej att de ska.

  Fin LO har du gjort till minnet av den iallafall.

  Har haft min Big Shot i ca 2 år och jag tycker att den är helt suverän.

  SvaraRadera
 2. Intressant att den inte uppförde sig som man väntat sig!!!

  Hoppas din nuvarande stansmaskin funkar bättre och att din Epic 6 blir detta minne blott!!!

  Söt katt...

  SvaraRadera
 3. Scrapsaker & bilar ska funka när man vill använda dom!! :)
  Härlig LO.
  Ha en bra dag!

  SvaraRadera
 4. Så vacker LO! Gillar färgkombinationen och uppbyggnaden. Vackra linjer.
  Vilket jobb du lagt ner med ett unikt kort till varje elev - kanonfina! Även vackra kort till rektorerna. Vackert uppbyggt m blommorna på de korten!

  SvaraRadera
 5. HMMM... ang big shot... är det quickutz-alfabetsplatta du använder? då bör du kunna köra med alla flärpar... är den tjockare än quickutz? då bör du skala av en flärp...
  flärparna är lagda i en sådan ordning, att ju tjockare stansmall, desto mer måste du skala av... pedagogiskt och bra... om du har ont om plats, kan det vara en bra idé att skruva isär dem... i annat fall kan det vara smidigt att ha dem kvar...
  kom in med den,om den krånglar... jag lovar att hjälpa dig :-)!!!!

  SvaraRadera

Tack för att du tog dig tid att lämna en kommentar, jag blir så glad!